Virksomheder

Mens sana in corpore sano

Arbejdsbetingede lidelser nedsætter livskvaliteten og påvirker arbejdsmiljøet for både den ramte medarbejder, men også for kolleger og ledelse, da det ofte fører til sygemeldinger. I mere alvorlige tilfælde kan det føre til nedslidning og i værste fald langtidssygemelding. Det er naturligvis aldrig ønskeligt. Tværtimod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trivsel ligger os på sinde

Vi har længe vidst, det er bedre at forebygge end at helbrede. Med en virksomhedsaftale med Skolen For Overskud vil du opleve, at sundhed og trivsel fremmes blandt dine medarbejdere.

Vi arbejder med en lang række komplementære metoder, som kan skræddersys til den enkelte medarbejder, eller som kan anvendes til større medarbejdergrupper.

 

Hvem kan undervises

Vores metoder er videnskabeligt underbyggede og har vist sig særlig effektiv overfor lidelser, som hyppigt forekommer på en arbejdsplads:

hovedpine, mavepine, fysiske smerter i skuldre, arme, ryg og nakke, muskelspændinger efter ensidige bevægelsesmønstre, men også kronisk træthed, hyppig forkølelse, hoste, astma, koncentrationsvanskeligheder, glemsomhed/hukommelsesvigt, tristhed, stress, angst.

 

Her eller der - vi kan begge dele

Vi kommer gerne ud til din virksomhed, hvor vi medbringer al det nødvendige udstyr, blot virksomheden stiller et lokale til rådighed. Medarbejderen kan ligeledes komme til os. Vi vil gerne være behjælpelige med et bookingsystem i samarbejde med en ansat efter nærmere aftale.

 

En sundhedsordning er en ægte win-win situation

En sundhedsordning er fradragsberettiget for virksomheden og skattefrit for medarbejderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os gerne på telefon 6466 9605 eller kontakt@skolenforoverskud.dk for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

 

 

 

 

10

Ørstedsgade 44 6400 Sønderborg T: 6466 9605 E-mail: kontakt@skolenforoverskud.dk